Tintint a Lelenc Kutyamentő egyesület támogatásával ivartalanították a Felicavetben. Abban maradtunk a doktorúrral, hogy ott hagyom, és néhány óra múlva, ha már teljesen felébredt felügyelet alatt, akkor érte megyek. Ehhez képest megérkeztem, és a kezembe nyomtak egy magatehetetlen kutyát :) Az történt ugyanis, hogy az ébredezésnél olyan hisztit rendezett, amitől nem lehetett dolgozni, ezért újra leszedálták :)

Ennek persze megvolt az előnye is :) Az esti sétára nem tartott igényt, de még reggel sem volt éppen a toppon.

Nem jól viseli a tölcsért, mostmár valószínűleg viszket a sebe is, ezért eléggé kínlódik. Viszont ezen kívül a műtét utóhatásait semmiben sem lehet érezni mára már. Tegnap este simán másfél órát kutyázott a parkban, ugyanolyan mindenlében kanál, mint előtte volt.

Fülöpöt eléggé idegesíti, hogy ide-oda verődik a tölcsérjével, ezért mostanában a szokásosnál többször kéri meg udvariasan (morgással és ugatással), hogy ugyan menjen már a közeléből.

De persze, hogyha arról van szó, hogy egy kis oltalomért hozzábújna, akkor Fülöp is elnézőbb:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ideiglenesotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr753173752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása